SWEN3-WineConnoisseur** voor gevorderden.
In 9 leerzame avonden en 100 mooie wijnen verder de breedte en diepte in.

swen2-wineconnoisseur

La Causerie – meer met wijn!

Wijncursus voor gevorderden – wijn begrijpen! – SWEN-3plus WineConnoisseur**

Weet je al het nodige van wijn en houd je van koken of lekker eten? Dan is deze vervolgcursus wijn een aanrader! Je verdiept je kennis en culinair begrip en breidt je proefervaring uit.

wijncursus2Negen avonden nemen we je mee naar alle hoeken van de ‘oude’ en ‘nieuwe’ wereld. We gaan de diepte én duisternis in want er wordt veel blind geproefd. Dat is moeilijk maar ook erg leuk, het levert verrassende gesprekken en proefnotities op. Gedurende de cursus (ook wel SWEN 3plus genaamd) proef je ca. 100 wijnen. La Causerie is niet voor niets de grootste opleider in de regio met een veel tevreden cursisten, zowel amateur als professioneel.

De kosten van de basis wijncursus bedragen €470 per persoon (inclusief 21% BTW, d.w.z. €388 excl BTW). Bij gelijktijdige aanmelding van 4 of meer personen voor deze populaire wijncursus is €30 per persoon korting. Op verzoek kunt u in 2 termijnen betalen. Het zeer fraai uitgevoerde en uitgebreide wijncursusboek “Aan de slag met wijn” geschreven door Peter Klosse kost circa 55 €. Een waar standaardwerk voor iedere wijnliefhebber en professional. Het boek is te bestellen bij SVH. Een alternatief cursusboek is de Wijnmap “De Wijnwereld” van Michel van Tuil (39,50€).

De cursuslocatie is de sfeervolle cursusruimte van La Causerie Rotterdam. Goed bereikbaar per OV en auto. Gratis en voldoende parkeermogelijkheid De cursusavonden starten om 19.30 uur en duren gemiddeld tot 22:30 uur.

Wanneer starten de cursussen en hoe kan ik inschrijven?

Op dit moment loopt een cursus op de maandagen. Op 7 januari startte een cursus op de woensdagen.  Verder starten in 2015 cursussen op dinsdagen (maart, al vol) en maandagen (september).

Op het inschrijfformulier hieronder zie je de eerstvolgende cursussen (met cursusavonden) en kan je je inschrijven. Je ontvangt dan binnen enkele dagen een bevestiging.

La Causerie organiseert deze vervolgopleiding 3 tot 4 maal in Rotterdam per jaar roulerend op verschillende weekdagen. Wij verwachten bij voldoende belangstelling in 2015 ook in Antwerpen een cursus te organiseren.
Deelname aan het landelijke SWEN 3 examen dat achtmaal per jaar in Maarn en 2-3 per jaar in Rotterdam (in samenwerking met de Wijnacademie) gehouden wordt, is facultatief. Heb je deze cursus gevolgd bij La Causerie gevolgd én het Wijnbrevet (SWEN3) gehaald dan krijg naast het diploma van de Wijnacademie tevens het diploma WineConnoisseur**.

Wil je informatie over de vervolgcursussen die later (in Rotterdam of Antwerpen) worden gepland stuur ons dan een e-mail?

terug naar top

Inschrijven vervolgcursussen SDEN-3Plus

U kunt ook per e-mail inschrijven of informatie aanvragen via info@lacauserie.nl
Wilt u telefonisch overleg? Neem dan s.v.p. contact op met +31 (0)6 1915 6960

Deelnemers

reCAPTCHA is required.

terug naar top