Een wijncursus of workshop?
Wat is mijn niveau?
Cadeau geven?
Uw bedrijf of privégroep?

La Causerie een persoonlijk advies voor een workshop of wijncursus op uw niveau.

Bij La Causerie helpen wij u graag persoonlijk bij het kiezen van een wijncursus of workshop die aansluit bij uw wensen en niveau.

Welke workshop of cursus kiest u?

Wilt u hulp bij het kiezen uit een van onze wijnworkshops of cursussen? Wij hebben een aanbod dat aansluit bij uw wens en niveau. Kiest u voor een eendaagse workshop of wilt u na uw meerdaagse cursus op verschillende niveaus veel leren begrijpen en eventueel ook een van de SDEN-diploma halen? We bieden ook proeverijen op maat en op gewenste locatie. Vul ons contactformulier in of bel, sms of app gerust voor persoonlijk advies naar NL +31 (0)6 1915 6960 of BE +32 (0)495 269 603. Natuurlijk kunt u alle workshops of cursussen ook cadeau geven. Hieronder vindt u het aanbod.

Eendaagse workshops

Ik wil een leuke workshop rond wijn volgen. Proef! en Serveer! zijn leuke workshops die voor iedere wijnliefhebber geschikt zijn.

Wanneer zijn ze en hoe schrijf ik me in?

Tweedaagse minicursus

De workshops Proef! en Serveer vormen samen een leuke ontspannen minicursus die je afrond met het officiële SDEN- Wijnvignet® .

Wanneer starten ze in hoe schijf ik me in?

Vijfdaagse basisopleiding

Een must voor iedereen die meer van wijn wilt weten. De SDEN-2Plus basisopleiding, eventueel af te ronden met het SDEN-2-examen.

Wanneer starten de volgende cursussen en hoe schrijf ik me in?

Negendaagse gevorderdenopleiding

Minimaal driemaal per jaar start een nieuwe groep gevorderde wijnkenners aan de SDEN-3Plus opleiding. Door het grote aantal (meer dan 100) mooie wijnen en de inspirerende cursusopzet leer je alle facetten van wijn, maar ook het combineren en serveren daarvan begrijpen.

Wanneer starten de volgende cursussen en hoe schrijf ik me in?

WineConnoisseur opleiding (12 maanden)

Heb je het SDEN3 of het WSET3 en wil je verder? Word Vinoloog van de Wijnacademie of volg de Wine2Move/WineConnoisseur*** opleiding.

Wanneer start de volgende opleiding en waar kan ik me aanmelden?

Een cursus cadeau geven of een cadeaubon

Ik wil iemand een workshop of een wijncursus cadeau doen. Een workshop, een minicursus of een echte opleiding. Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van het budget. Is het zakelijk? Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Maatwerk

Een besloten proeverij, workshop of (mini)cursus, voor een vriendengroep of voor een bedrijf