Een wijnworkshop of een wijncursus in Antwerpen volgen?
Hier vind je alle informatie.

Zin in een gezellige avond met verschillende wijnen en begeleidende hapjes?
Kom dan naar de leuke workshop ‘Meer met wijn!’ van La Causerie!

 Wijn leren begrijpen! Ingewikkeld doen over wijn is helemaal niet nodig. Het helpt wel als je er iets van kent. En dat leer je razendsnel tijdens de populaire High Wine  Workshop “Meer met wijn” van La Causerie.

SDEN1WIJN DiplomaIn één avond leer je waarop te letten bij het proeven van wijn, krijg je tips met betrekking tot het kopen van wijn, wordt aandacht besteed aan het serveren van wijn en ervaar je wat wijn en spijs voor elkaar kunnen betekenen. Een complete minicursus dus, die afgesloten wordt met het officiële SDEN 1 examen. De kosten bedragen € 64,50 p.p. Diploma en een leuke avond verzekerd!

Wil je deze minicursus in een privé gezelschap organiseren neem dan contact op met de zaakvoerder (Annick Schreuder).

La Causerie AntwerpenLa Causerie is een onafhankelijk wijnopleidingscentrum met vestigingen in het centrum van Antwerpen en Rotterdam. Wijndocenten Annick Schreuder (wijnblogger en auteur) en Léon Krijgsman (sommelier AIS) leiden je met veel enthousiasme door de veelzijdige wereld van wijn. De cursusavonden vinden plaats in een ontspannen sfeer, op een centrale, goed bereikbare locatie.

Waar worden de cursussen gegeven?

In het centrum van bruisend Antwerpen. Tijdens de lesavonden vind je La Causerie in het Theaterhotel, Arenbergstraat 30, goed te bereiken en met voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. De workshops beginnen om 20:00 uur en duren ca. 2,5 uur.
(Google) cursuslocatie Antwerpen

Docenten en cursuscoördinatie


Inschrijfformulier

Inschrijven cursuslocatie Antwerpen

Meer informatie? info@causerie.be of info@lacauserie.nl
Telefonisch overleg? +32 (0)495 260 603 of +31 (0)6 1915 6960

in het centraal gelegen Theaterhotel, Arenbergstraat 30, 2000 Antwerpen

reCAPTCHA is required.

Contactformulier

Kijk in de zijbalk (pc) of hieronder (mobile) of klik hier.